Om oss

Många år i branschen har gett oss ett unikt kunnande,
Sedan starten, har vi skaffat oss ett unikt kunnande om hur man hanterar och formar plast till högkvalitativa och funktionella produkter.
Våra medarbetare har en mycket lång samlad erfarenhet när det gäller produktutveckling, konstruktion, design och produktion av plastprodukter. Allt fler kunder vill gå ett steg längre och anlitar oss även för montering och paketering. På så sätt blir vi lite av våra kunders ”högra hand”, som levererar en komplett slutprodukt. Smidigt, enkelt och bekymmersfritt!
iplast startades 1989, våra kunder finns idag i hela världen, och verkar inom en rad olika branscher. iplast är en leverantör med engagemang för dig som har en smart produktidé och kapacitet för dig som kräver rationell produktion av långa serier. Vi välkomnar alla – både stora som små.
För att produkterna ska nå en hög kvalitet har vi modern och effektiv utrustning. För oss är hög finish, noggrannhet och precision hedersbegrepp.

Vår vision är:
·     
    att genom kostnadseffektiv process vara en systemleverantör till den globala marknaden.
·         att genom teknisk support hjälpa och vägleda kunden genom nya och befintliga projekt.
·         att ständigt fokusera på automatisering och effektivisering.

Plast
Plast är ett fantastiskt material. Det ger dig dessutom nästintill obegränsade möjligheter att använda form och färg. En mängd olika kvaliteter och egenskaper skapar ett vitt spektra av möjligheter att skapa konkurrenskraftiga produkter eller detaljer. Ännu fler konkurrensfördelar får du med iplast som leverantör av formsprutat, tekniskt formgods.

Mjukt eller hårt, formfast eller flexibelt? Resistent mot värme, vatten eller kemikalier?
Vi hjälper dig att hitta rätt kvalitet och egenskaper för just din speciella produkt. Vi vet vad som fungerar.